Is culinair koken jouw passie? Met interactieve demo kooklessen op maat, leren wij je hoe je gemakkelijk en lekker kan koken dankzij de Thermomix. Wij zijn Ingrid De Winter & Mieke Speybrouck, actief in regio Antwerpen, Kapellen en Aartselaar met onze onderneming Ingridients. We hebben een liefde voor lekker eten en een ruime achtergrond in verschillende kooktechnieken. Tijdens een basisdemo of een demo tonen we je graag de onbegrensde mogelijkheden van de Thermomix.
Ingrid De Winter
Na mijn medische opleiding was ik lang actief in die sector. De combinatie werk/gezin was erg zwaar en heeft me doen kiezen voor het drukke en levendige huishouden met mijn vijf kinderen. Ik heb van de nood een deugd gemaakt: gepassioneerd door koken ben ik me gaan bijscholen tot kok, heb ik stages gelopen en vele workshops gevolgd samen met Mieke.
Nu mijn kinderen stilaan op eigen benen staan, ben ik me professioneel gaan toeleggen op catering, verzorging en uitvoering van feestjes en recepties. Zo heb ik de Thermomix ontdekt. Dit fantastisch toestel heeft me vanaf het begin gefascineerd door de oneindige mogelijkheden bij het creatief en gezond koken. Als kok en ‘gezond kokende’ moeder van 5 kinderen durf ik me gerust een ervaringsdeskundige noemen.
tel: 0473 77 37 03Mieke Speybrouck
Vele mensen dromen ervan om van hun hobby hun beroep te maken. Thermomix daagt mij uit om hiervoor te gaan. Zin om te koken begon al in mijn prille kinderjaren, thuis in mama’s keuken. Samen volgden we kooklessen. Later kookte ik gezellig samen met vrienden bij ‘Culinair Ideeënburo’.
Tijdens deze kookavonden heb ik mijn kennis enorm uitgebreid en mijn receptenboek aangevuld. Ook volgde ik gastkooklessen, onder andere: Kokerij by the Cocotte te Aartselaar, Loncin te Antwerpen, Millésime te Edegem, Gianni&Cesare in Rome en Cucina & lingua italiana in Irsina. Met mijn familie en vrienden als proefpersonen heb ik jaren vele recepten met plezier kunnen uitproberen.
Thermomix was voor mij een ontdekking en is een spectaculaire aanvulling op de klassieke keukentechnieken. Het koken is eenvoudiger, sneller, creatiever en bespaart tijd. De kookavonden die ik samen met Ingrid aanbied in regio Antwerpen, zijn een uitwisseling van ideeën en een inspiratiebron voor alle deelnemers.
tel : 0486 83 15 84