Eindeloos veel mogelijkheden

Koop uw Thermomix in Antwerpen bij Ingridiënts

Koop uw Thermomix in Antwerpen bij Ingridiënts, maar laat u eerst inspireren door een demo of kookles! Ingrid of Mieke leggen u aan de hand van een interactieve demonstratie of kookles de unieke voordelen uit van de Thermomix. Boek nu uw demo of kookles. U kunt ons telefonisch en via het contactformulier bereiken.

U bent niet beschikbaar op de aangegeven data en wil toch graag een workshop volgen? Goed nieuws! Vanaf zes personen kunt de demo thuis laten doorgaan! Voor het organiseren van een kookdemo, verzoeken we vriendelijk dat de gastvrouw of gastheer alle ingrediënten op voorhand aankoopt. De host ontvangt een praktisch siliconen bakmat voor de oven. Neem contact op om samen een voor u geschikte datum vast te leggen.

Heb je weinig tijd en overweeg je een thermomix aan te kopen, contacteer ons voor een kleine privé demonstratie. U krijgt een individuele uitleg en maken we een tweetal gerechtjes klaar zodat u de thermomix in actie ziet.

 

 

Toestellen TM 5 en TM 6 in stock

 

 

BASISDEMO THERMOMIX

 

 

 

Promoties van de maand :

 

Actie  september, Spectaculair Pack! 

Deze maand bieden we 2 verschillende pack's aan!

Wat bieden deze unieke pack's?

Bij aankoop van een Thermomix  TM 5 krijg je:

Pack 1:

1 x Thermomix TM5

1 x Cook-Key (met 6 maand gratis abonnement)

1 x transportzak 

4 Betty Bossi magazines (4 seizoenen)

 

Pack 2:

1 x Thermomix TM5

1 x Volledige mengbeker

 

 

 

De thermomix besteld en betaald in september 2019.

Voor meer informatie, aarzel niet om ons te contacteren.

 

• Vanaf juli: demo en verkoop van de TM6!

 

   

Speciale actie voor Thermomix-bezitters

Bent u reeds in het bezit van een Thermomix?

• GAST GESCHENK

 Deze maand bieden we aan Thermomix Benelux TM5 klanten - klant vóór 31 augustus 2019 - die, voor min. 3 gasten met verschillend domicilieadres, een demonstratie thuis organiseren, en waar er minstens 1 of meerdere in september betaalde Thermomix verkopen* worden gerealiseerd, de mogelijkheid om ipv. het basis gastgeschenk (cadeaubon/silpat) een GRATIS TM5 MENGBEKER te ontvangen. Deze actie is niet cumuleerbaar met andere acties en loopt zolang de voorraad strekt.


 

 

  

 

Traditioneel gemak met digitale toets

De Thermomix is een uniek apparaat: het gemak van een traditionele keukenrobot, maar met het comfort van digitale technologie. Met de Thermomix is alles mogelijk, van klassieke gerechten tot trendy food. Tijdens de demonstraties maakt u uitgebreid kennis met alle functies en mogelijkheden van de Thermomix. Deze demonstraties kunnen op locatie bij u thuis of bij Ingridiënts gegeven worden. De seizoensgebonden kooklessen worden in samenwerking met wijnwinkel Boutique Barrique in Brasschaat (Antwerpen) aangeboden of in Aartselaar. 

Wilt u ook een Thermomix kopen? Neem dan zeker contact op met Ingridiënts, want u kunt hem niet in de winkel kopen. Dit unieke apparaat wordt alleen door erkende en opgeleide adviseurs aangeboden. Bovendien wordt het toestel gratis thuis geleverd!

Koop uw Thermomix

Laat de veelzijdigheid en het gemak van de Thermomix u overtuigen tijdens een van de workshops en kooklessen van Ingridiënts. U kan onze lessen bijwonen in Aartselaar, Brasschaat en Kapellen (Antwerpen) of wij komen bij u op locatie. Boek vandaag nog uw les!

Ingridiënts
Clikc+