Heerlijk divers

De lekkerste Thermomix recepten in Antwerpen met Ingridiënts

Geniet van heerlijke Thermomix recepten in Antwerpen dankzij Ingridiënts. Ingrid De Winter en Mieke Speybrouck stellen u de lekkerste gerechten voor om zelf uit te proberen. De Thermomix weegt, stoomt, suddert en kookt uw lievelingsgerechten met het grootste gemak. Met zijn ingebouwde weegschaal en begeleide kookfunctie (stapsgewijze begeleiding door uw recept) heeft u zoveel meer dan een gewone keukenrobot. Neem contact op voor meer informatie.

 

 

Cook-key en cookidoo.be

 

Vanaf 1 oktober kan de Cook-key besteld worden via de webshop aan 129 €  (excl transport) .

Vanaf 2 november gaat het Cookidoo.be platform in gebruik

 

Cookido.be is een internet platform waar men alle thermomix recepten, boeken kan terugvinden 

De (geregistreerde) cook-key synchroniseert de recepten via wifi van het internet naar uw toestel.

 

 

 

Zalig genieten met het grootste gemak

Wegen, mixen, mengen, hakken, malen, kneden, opkloppen, omroeren en emulgeren? De Thermomix kan het allemaal zónder uit elkaar gehaald of omgebouwd te worden. Dankzij zijn zalige eenvoud kookt u verse en gezonde gerechten in een handomdraai. De Thermomix neemt lastig routinewerk van u over en kookt zonder moeite zowel alledaagse als verfijnde gerechten. Elke dag ontdekt u nieuwe recepten. Gezond, creatief, economisch, eenvoudig en snel. Dat is Thermomix.

Heeft u nog vragen 

Heeft u vragen over mijn Thermomix recepten? Of wilt u de Thermomix eens uitproberen? Wij organiseren workshops in Aartselaar, Brasschaat en Kapellen (Antwerpen) of op locatie. Neem een kijkje op de pagina over workshops & kooklessen. U kan ons ook steeds bellen, mailen of bereiken via het contactformulier.

Gratis Thermomix Kookboek en receptensleutel bij aankoop van een thermomix

Bij aankoop van een Thermomix TM5 is het "TM5 Basis Kookboek". en de digitale receptensleutel inbegrepen. Op de sleutel is het ‘Basis kookboek’ opgeslagen. Je kiest een recept uit het digitale kookboek en de TM5 begeleidt je via uitleg op het aanwezige scherm stap voor stap naar het uiteindelijke resultaat van het gekozen gerecht. Makkelijker kan niet. De kans op mislukken is miniem. Het welbekende ‘Follow me’ is ook hier de juiste uitdrukking

  

 

En wekelijks een recept in uw mailbox

Als klant ontvang je automatisch een wekelijks Thermomix-recept in je mailbox (niet tijdens de vakantieperiode) !

 

 

Ingridients
Clikc+